General press inquiries
pr@bigcommerce.com

July 06, 2022

BigCommerce utvider det globale avtrykket til Danmark, Norge, Sverige og Østerrike for å gi selgere mulighet til å skalere og få nettbutikkene sine til å vokse

Ny ekspansjon i DACH og Norden gir lokale selgere konkurransefortrinn til å skape innovative handleopplevelser ettersom inntektene fra netthandelsmarkedet i Europa anslås å nå $569.2 milliarder dollar innen 2025

AUSTIN, Texas – 6. juli 2022 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), en ledende åpen SaaS netthandelsplattform for raskt voksende og etablerte B2C- og B2B-varemerker, kunngjorde i dag at de har utvidet deres europeiske tilstedeværelse til Østerrike, Danmark, Norge og Sverige. Med sin DACH og nordiske ekspansjon og fullt lokaliserte teknologi- og byråpartner-økosystem, vil BigCommerce gjøre det mulig for selgere i alle størrelser og kompleksiteter å bygge og skalere nettbedriftene sine for å gi sømløse handleopplevelser til lokale og internasjonale kunder og øke inntektene.

"BigCommerces nye tilstedeværelse i DACH og nordiske markeder gir en lokalisert, kraftig og skalerbar åpen SaaS netthandelsplattform til selgere i disse regionene som ikke tidligere har blitt tilbudt disse kjerneprinsippene i én løsning," sa Jim Herbert, senior visepresident og daglig leder EMEA hos BigCommerce. «Med vår velprøvde netthandelsplattform i enterprise-grad, vil selgere av alle typer ha de gode verktøyene og innovative funksjonalitetene – fra headless til omnikanal til B2B – slik at de kan skape vakre og engasjerende handleopplevelser som er forankret i, og forsterket av fremtidsrettet teknologi."

Bransjeinnsikt forutser at netthandel i Europa i løpet av de neste årene vil opprettholde veksten som følge av koronapandemien. Danmark og Norge rapporterte Europas høyeste netthandelsutgifter per innbygger på henholdsvis omtrent 3 000 og 2 300 euro, me 29% i Danmark med henvisning til enkelhet og bekvemmelighet som den hovedgrunn. I Sverige har netthandelsandelen av det totale detaljhandelsmarkedet økt jevnt siden 2007 med netthandel anslått til 146 milliarder svenske kroner. Med BigCommerces fleksible, enterprise-graderte åpne SaaS netthandelsplattform, kan selgere i DACH og Norden oppgradere nettvbedriftene sine til:

  • Skap allsidige handleopplevelser som driver vekst. I tillegg til et fullstendig oversatt kontrollpanel og støtte på morsmål, kan forhandlere bruke flerspråklige, flere valutaer og sikre betalingsmuligheter pluss mer for enkelt å lage lokale butikkfronter eller utvide kunderekkevidden i nye markeder. Globale selgere kan også bruke Multi-Storefront for å effektivt administrere flere butikkfronter, merkevarer, kundesegmenter og/eller geografier fra en enkelt BigCommerce-butikk.

  • Lever en omnikanals handleopplevelse og få nye inntektsstrømmer. BigCommerces åpne SaaS-tilnærming muliggjør direkte integrasjoner med globale kanaler som Facebook Shopping, Instagram Shopping og TikTok Ads for å hjelpe selgere med å utvikle sterke omnikanalstrategier for å styrke salget.

  • Bruk B2B-funksjonalitet for å bygge kraftige B2B-butikkfronter. BigCommerces avanserte pakke med innebygd funksjonalitet og sterke økosystem av integrasjonspartnerapplikasjoner gjør det enklere for B2B-selgere å tilby sømløse B2C-lignende opplevelser til kunder.

  • Utnytt hedless teknologi for fremtidsorienterte butikkfronter. Som ledende innen headless netthandel og medlem av MACH-alliansen, gjør BigCommerces integrasjoner med en rekke gode front-end-rammeverk og det beste teknologiøkosystemet bedrifter i stand til å utvikle seg fra monolitiske arkitekturer til smidig og fremtidssikker teknologi.

Kjente merkevarer i Norden som allerede utnytter BigCommerces plattform for å revitalisere og utvide nettbutikkene sine inkluderer String Furniture, Food Locals, FirstVet, greenworks, Neat, og Tell.

For generell informasjon om BigCommerces økende tilstedeværelse i Europa, gå til https://www.bigcommerce.no.

Om BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) er en ledende programvare-som-en-tjeneste (SaaS) netthandelsplattform som gir selgere i alle størrelser mulighet til å bygge, innovere og utvide virksomheten sin på nettet. BigCommerce gir selgere sofistikert funksjonalitet, tilpasning og ytelse med enkelhet og brukervennlighet. Titusenvis av B2C- og B2B-bedrifter i 120 land i en rekke bransjer bruker BigCommerce for å lage vakre, engasjerende nettbutikker, inkludert Four Pillars, Blooms the Chemist, S.C. Johnson, Skullcandy, SoloStove og Vodafone. BigCommerce har hovedkontor i Austin, og har kontorer i London, Kiev, San Francisco og Sydney. For mer informasjon, vennligst besøk www.bigcommerce.com eller følg oss på Twitter, LinkedIn, Instagram og Facebook.

BigCommerce® er et registrert varemerke for BigCommerce Pty. Ltd. Tredjeparts varemerker og tjenestemerker tilhører deres respektive eiere.